Royal Canin Mini Adult 4kg

Royal Canin Mini Adult 4kg

Royal Canin Mini Adult je superprémiové kompletní krmivo vyvinuté speciálně pro dospělé psy od 10 měsíců do 8 let malých plemen s hmotností do 10 kilogramů.

Dostupnost: Do 7 dnů
549 Kč490,18 Kč bez DPH

Royal Canin Mini Adult je superprémiové kompletní krmivo vyvinuté speciálně pro dospělé psy od 10 měsíců do 8 let malých plemen s hmotností do 10 kilogramů. Tyto lahodné granule s pestrou recepturou obsahují všechny důležité živiny, které váš čtyřnohý miláček potřebuje, a postarají se o jeho celkové zdraví i perfektní vzhled.

Váha pod kontrolou

I malá plemena vyžadují specifickou péči a tu jim tyto granule dopřejí. Obsahují dostatek drůbežích bílkovin, které vašemu pejskovi dodají spoustu energie, ale zároveň i L-karnitin podporující metabolismus a spalování tuků.
Váha pod kontrolou

Pro mlsné jazýčky

Je váš čtyřnohý miláček vybíravý? Nevadí! Po Royal Canin Mini Adult s vytříbenou chutí se váš pejsek bude moci utlouct. Každé jídlo, od první do poslední granulky, si užije naplno. Vám zůstane jen prázdná miska.
Pro mlsné jazýčky

Zdravá kůže a krásná srst

Aby se váš pejsek dobře cítil, ale i skvěle vypadal, je receptura tohoto krmiva obohacená o nutrienty i EPA a DHA mastné kyseliny udržující kůži i srst vašeho pejska zdravou na pohled i na dotek.
Zdravá kůže a krásná srst

Silné zuby

Pečlivě sestavená receptura těchto granulí se postará i o zdravý chrup vašeho pejska. Obsahuje látky vázající vápník ze slin a přispívá tak ke snížení vzniku zubního kamene.
Silné zuby