PLATINUM NATURAL ORAL CLEAN & CARE SPREJ CLASSIC 65ML

PLATINUM NATURAL ORAL CLEAN & CARE SPREJ CLASSIC 65ML

Efektivní čistící účinek výrobků řady ORAL CLEAN+CARE je založen na speciální receptuře z vysoce kvalitních výtažků semen citrusových plodů ve spojení s bylinnými oleji.

Dostupnost: Do 7 dnů
925 Kč804,35 Kč bez DPH

Výtažek z grapefruitových jader je širokospektrální sloučenina, která přirozeně detoxikuje, posiluje a podporuje imunitní systém. Extrakt ze semínek hroznového vína vyplavuje volné radikály. Nimbový olej ničí bakterie, parazity a plísně. Tymiánový olej a olej z máty peprné uvolňují svaly trávivího traktu a obecně napomáhají trávení. Rozmarýnový olej má pozitivní vliv na krevní oběh.

 

Aplikace a dávkování se určuje podle stavu zoubků. Pokud má mazlíček zuby v horším stavu aplikujeme 2x denně. Pokud jde o preventivní stav, aplikujeme jednou za 2 - 3 dny. Počáteční intenzivní léčba Oral Clean + Care, kdy se aplikuje 2x denně, trvá 3 - 6 týdnů. Dále je dostačující užívat přípravek každý třetí den jako prevenci tvorby zubního kamene, zánětu dásní a páchnoucího dechu.    Dávkování zubní péče Oral Clean + Care

 

 

Složení OCC

ZCELA PŘÍRODNÍ

Efektivní čistící účinek výrobků řady ORAL CLEAN+CARE je založen na speciální receptuře z vysoce kvalitních výtažků semen citrusových plodů ve spojení s bylinnými oleji.
 
Výtažek z grapefruitových jader je širokospektrální sloučenina, která přirozeně detoxikuje, posiluje a podporuje imunitní systém. Extrakt ze semínek hroznového vína vyplavuje volné radikály. Tymiánový olej a olej z máty peprné uvolňují svaly trávicího traktu a obecně napomáhají trávení. Rozmarýnový olej má pozitivní vliv na krevní oběh.
 
 
 

SLOŽENÍ SPREJ CLASSIC:

voda, esenciální citrusové oleje, bylinné essence, alkohol

SLOŽENÍ GEL CLASSIC:

voda, esenciální citrusové oleje, bylinné essence, alkohol, přírodní želatina

SLOŽENÍ GEL WILD SALMON:

voda, esenciální citrusové oleje, bylinné essence, alkohol, lososový olej,  přírodní želatina