ROYAL CANIN Mini Adult 8kg

ROYAL CANIN Mini Adult 8kg

Superprémiové krmivo pro dospělé psy malých plemen od 10 měsíců do 8 let, které se vašemu čtyřnohému miláčkovi bude dobře chutnat a dopřeje mu kompletní péči, zdravou srst i zuby.

Dostupnost: Do 7 dnů
1 025 Kč891,30 Kč bez DPH

Popis produktu

Royal Canin Mini Adult je superprémiové kompletní krmivo vyvinuté speciálně pro dospělé psy od 10 měsíců do 8 let malých plemen s hmotností do 10 kilogramů. Tyto lahodné granule s pestrou recepturou obsahují všechny důležité živiny, které váš čtyřnohý miláček potřebuje, a postarají se o jeho celkové zdraví i perfektní vzhled.

Váha pod kontrolou

I malá plemena vyžadují specifickou péči a tu jim tyto granule dopřejí. Obsahují dostatek drůbežích bílkovin, které vašemu pejskovi dodají spoustu energie, ale zároveň i L-karnitin podporující metabolismus a spalování tuků.
Váha pod kontrolou

Pro mlsné jazýčky

Je váš čtyřnohý miláček vybíravý? Nevadí! Po Royal Canin Mini Adult s vytříbenou chutí se váš pejsek bude moci utlouct. Každé jídlo, od první do poslední granulky, si užije naplno. Vám zůstane jen prázdná miska.
Pro mlsné jazýčky

Zdravá kůže a krásná srst

Aby se váš pejsek dobře cítil, ale i skvěle vypadal, je receptura tohoto krmiva obohacená o nutrienty i EPA a DHA mastné kyseliny udržující kůži i srst vašeho pejska zdravou na pohled i na dotek.
Zdravá kůže a krásná srst

Silné zuby

Pečlivě sestavená receptura těchto granulí se postará i o zdravý chrup vašeho pejska. Obsahuje látky vázající vápník ze slin a přispívá tak ke snížení vzniku zubního kamene.
Silné zuby

Složení

Dehydratované drůbeží maso, kukuřice, kukuřičná mouka, živočišné tuky, kukuřičný lepek, izolát rostlinného proteinu (L.I.P. – protein zvolený díky své velmi dobré stravitelnosti), pšenice, hydrolyzované živočišné proteiny, rýže, řepné řízky, minerály, rybí olej, sójový olej, fruktooligosacharidy (FOS).

Doplňkové látky (na 1 kg)

Nutriční doplňkové látky: Vitamín A: 22500 IU, Vitamín D3: 1000 IU, E1 (Železo): 42 mg, E2 (Jód): 4,2 mg, E4 (Med): 13 mg, E5 (Mangan): 55 mg, E6 (Zinek): 164 mg, E8 (Selen): 0,11 mg, L-karnitin: 50 mg. Konzervanty - Antioxidanty.

Analytické složky

Bílkoviny: 27 % - Tuky: 16 % - Hrubý popel: 5.6 % - Hrubá vláknina: 1.3 % - Omega 6 mastné kyseliny: 3,31 % - Omega 3 mastné kyseliny: 0,66 % včetně EPA/DHA: 0,25 %.