ROYAL CANIN Medium Puppy 15kg

ROYAL CANIN Medium Puppy 15kg

Royal Canin Medium Puppy je kompletní super prémiové krmivo pro štěňata (2 - 12 měsíců věku) středních plemen (11 - 25 kg váhy v dospělosti).

Dostupnost: Do 7 dnů
1 495 Kč1 599 Kč1 300,00 Kč bez DPH

Popis produktu

Chutné krmivo Puppy Medium v sobě schovává to nejdůležitější, co váš malý parťák bude během svého dospívání potřebovat - unikátní směs antioxidantů s vitamínem E pro posílení imunitního systému i kvalitní bílkoviny na podporu trávení. Složení jsme také obohatili o prebiotika, která udržují střevní mikroflóru v dlouhodobé rovnováze. Krmivo je také přizpůsobené potřebám štěňat středních plemen s dospělou váhou od 11 do 25 kg. Granule tak mají ideální velikost i strukturu. Navíc obsahují vysoký podíl energie, která je potřebná pro správný vývoj a radostné dospívání.

Podpora imunitního systému

Růst je nejdůležitější fází v životě každého psa: je to období velkých změn, objevů a seznamování. Během tohoto klíčového období se imunitní systém vyvíjí postupně. Krmivo Medium Puppy obohacené o patentovaný komplex antioxidantů (včetně vitamínu E) posiluje přirozenou obranyschopnost vašeho štěněte.
Podpora imunitního systému

Zdravé trávení

Kombinace živin spolu s vysoce stravitelnými bílkovinami a prebiotiky (FOS) podporuje zdravé trávení a rovnováhu střevní mikroflóry, která zlepšuje kvalitu stolice.
Zdravé trávení

Vysoký obsah energie

Krmivo splňuje energetické nároky štěňat středních plemen. Dodává tak štěňatům dostatek energie na hraní i jejich krátký růst.
Vysoký obsah energie

Složení

Dehydratované drůbeží maso, kukuřice, živočišné tuky, řepné řízky, izolát rostlinného proteinu*, kukuřičný lepek, dehydratované vepřové maso (L.I.P. – protein vybraný díky své vysoké stravitelnosti ),rýže, pšeničná mouka, hydrolyzované živočišné proteiny, pšenice, kukuřičná mouka, minerály, rybí olej, sójový olej, kvasnice, fruktooligosacharidy (0,34 %), hydrolyzované kvasnice (zdroj mannanoligosacharidů), výtažky z kvasnic (zdroj betaglukanů), výtažek z měsíčku lékařského (zdroj luteinu).

Doplňkové látky (na 1 kg)

Nutriční doplňkové látky: vitamín A: 16000 IU, vitamín D3: 1000 IU, vitamín E: 520 mg, E1 (železo): 45 mg, E2 (jód): 4,5 mg, E4 (měď): 14 mg, E5 (mangan): 59 mg, E6 (zinek): 123 mg, E8 (selen): 0,08 mg. Technologické doplňkové látky: klinoptilolit sedimentárního původu: 10 g. Senzorické doplňkové látky: výtažek z juky: 125 mg. Konzervanty. Antioxidanty.

Dokumenty