Afeed KRÁLÍK KKC výkrm kojící samice a mláďata

Afeed KRÁLÍK KKC výkrm kojící samice a mláďata

Krmivo je určeno pro králice v laktaci.

Dostupnost: Skladem 2 ks
360 Kč321,43 Kč bez DPH

Krmivo je určeno pro králice v laktaci. Zkrmuje se jako jediné krmivo, je možné přidávat menší množství kvalitního sena. Denní dávka se určuje podle váhy a kondice zvířete. Zvířatům musí být umožněn dostatečný přístup ke zdravotně nezávadné napájecí vodě.

POPIS KRMIVA:

Plnohodnotné kompletní krmivo je určeno pro samice králíka v laktaci. Obsahuje kokcidiostatika (Ochranná lhůta  nejméně 5 dní před porážkou)

ZPŮSOB POUŽITÍ A SKLADOVÁNÍ:

Zkrmuje se jako jediné krmivo , je možné přidávat menší množství kvalitního sena. Denní dávka se určuje podle váhy a kondice zvířete. Zvířatům musí být umožněný přístup ke zdravotně nezávadné napájecí vodě. Skladovat v suchém prostředí na neprodyšných podložkách.

SLOŽENÍ:

Vojtěškové úsušky, slunečnicový extrahovaný šrot, pšenice, pšeničné otruby, oves setý, sójový extrahovaný šrot loupaný, sójový olej, cukrovkové řízky sušené, uhličitan vápenatý, syrovátkový permeát retenát  sušený, chlorid sodný, monokalcium fosfát a guarová guma.


Nutriční hodnoty:
Energie 11 MJ, NI 170 g, Tuk 31 g, Ca 10 g, P 6 g, Na 2,3 g, škrob 197 g.

Dávkování:
Ad libitum (do sytosti), potřeba zajistit dostatek nezávadné pitné vody. Nezkrmovat pět dní před porážkou! Přibližná spotřeba kompletní krmné směsi dané kategorie je 115 až 150 g na den.

Balení: 25 kg