Foresto obojek pro psy nad 8 kg 70 cm

Foresto obojek pro psy nad 8 kg 70 cm

Antiparazitní obojek Bayer Foresto zajišťuje účinnou a dlouhodobou ochranu před všemi nevítanými návštěvníky srsti vašeho mazlíčka.

Dostupnost: Skladem 1 ks
750 Kč619,83 Kč bez DPH

Popis produktu

Antiparazitní obojek Bayer Foresto zajišťuje účinnou a dlouhodobou ochranu před všemi nevítanými návštěvníky srsti vašeho mazlíčka. Nasazení obojku je velmi jednoduché a bezpečné jak pro vašeho psa, tak i pro vaši rodinu a životní prostředí. Účinnost obojku se díky postupně uvolňujícím látkám pohybuje v rozmezí 7-8 měsíců. Nemusíte tak každý měsíc myslet na novou aplikaci. Obojek o celkové délce 70 cm je vhodný pro psy nad 8 kg.

Dlouhodobá ochrana

Antiparazitní obojky Foresto se speciální polymerovou matricí postupně uvolňují malé dávky účinných látek, takže zajišťují dlouhodobou ochranu vašeho psa a to až po dobu 8 měsíců. Nemusíte tak myslet na měsíční opakování aplikace.
Dlouhodobá ochrana

Zabraňuje přenosu nemocí

Foresto obojky mají rovněž repelentní funkci, takže kromě toho, že hubí parazity, zabraňují i jejich přisání na těle hostitele, čímž chrání před přenosem různých nemocí.
Zabraňuje přenosu nemocí

Vhodný i pro štěňata

Dle provedených studií je možné současně s obojkem používat i lokální přípravky nebo tablety. Díky tomu jsou tyto obojky vhodné a zcela bezpečné pro všechny psy, a to i pro štěňata od 7 týdnů.
Vhodný i pro štěňata

Bezpečnost pro rodinu a životní prostředí

Jelikož jsou obojky voděodolné, nemusíte je před koupáním sundávat. Účinné látky se uvolňují jen po velmi malých dávkách a vstřebávají se do lipidové vrstvy kůže zvířete, takže nedochází k vymývání a zatěžování životního prostředí.
Bezpečnost pro rodinu a životní prostředí

Hubí blechy i klíštata

Látky z polymerové matrice se pomalu uvolňují v malých dávkách a vstřebávají se do lipidové vrstvy kůže a srsti. Tím se lze snadno zbavit klíšťat a blech i jejich vývojových stádií.
Hubí blechy i klíštata

Dokumenty