Foresto obojek pro malé psy a kočky do 8 kg 38 cm

Foresto obojek pro malé psy a kočky do 8 kg 38 cm

Antiparazitní obojek Foresto zajišťuje účinnou a dlouhodobou ochranu před nevítanými návštěvníky srsti vašeho mazlíčka.

Dostupnost: Skladem 1 ks
699 Kč577,69 Kč bez DPH

Popis produktu

Antiparazitní obojek Foresto zajišťuje účinnou a dlouhodobou ochranu před nevítanými návštěvníky srsti vašeho mazlíčka. Nasazení obojku je velmi jednoduché. Obojek Foresto je bezpečný jak pro vašeho psa, tak i pro vaši rodinu a životní prostředí. Účinnost obojku se díky postupně uvolňujícím látkám pohybuje v rozmezí 7-8 měsíců. Nemusíte tak každý měsíc myslet na novou aplikaci. Navíc je bez zápachu. Obojek o celkové délce 38 cm je vhodný pro kočky a psy do 8 kg.

Dlouhodobá ochrana

Antiparazitní obojky Foresto se speciální polymerovou matricí postupně uvolňují malé dávky účinných látek, zajišťují tak dlouhodobou ochranu vašeho psa a to dobu až 8 měsíců. Nemusíte tak myslet na měsíční opakování aplikace.

Dlouhodobá ochrana

Snižuje riziko přenosu nemocí

Foresto obojky mají rovněž repelentní účinek, takže kromě toho, že hubí parazity, zabraňují i jejich přisání na těle hostitele, čímž chrání před přenosem různých nemocí.

Snižuje riziko přenosu nemocí

Vhodný i pro kočky a štěňata, jednoduchá aplikace

Foresto 1,25 g + 0,56 g obojek pro kočky a psy ≤ 8 kg je vhodný a bezpečný pro koťata od ukončeného 10. týdne věku a štěňata od ukončeného 7. týdne věku. Nasazení je velmi jednoduché. Pro správnou účinnost nechejte mezi obojkem a zvířetem místo jen na 2 prsty.

Vhodný i pro kočky a štěňata, jednoduchá aplikace
Foresto obojek pro malé psy a kočky do 8 kg 38 cm

Voděodolnost a bezzápachovost

Přípravek je odolný proti vodě a zůstává účinný i v případě, že se zvíře namočí. Účinné látky jsou obsaženy v matrici obojku a nebudou se uvolňovat do vody. Šíří se kožní tukovou vrstvou a srstí zvířete, a i když je tato tuková vrstva částečně omývána koupáním, obojek Foresto rychle doplní aktivní složky a domácí miláček bude znovu chráněn.

Je však nutné se vyhnout dlouhodobému, intenzivnímu vystavení vodě nebo rozsáhlému šamponování, neboť se tím může zkrátit doba trvání účinku.

 

Voděodolnost a bezzápachovost

Hubí blechy i klíštata

Léčivé látky se v malých dávkách postupně uvolňují z polymerové matrice a vstřebávají se do lipidové vrstvy kůže a srsti. To zajišťuje dlouhodobou ochranu před blechami a klíšťaty.

Hubí blechy i klíštata

Upozornění

Veterinární léčivý připravek, údaje vychází z příbalové informace. Před použitím pečlivě čtěte příbalovou informaci. Foresto, Elanco logo-šikmý pruh jsou obchodní značky ve vlastnictví společnosti Elanco nebo jejích obchodních poboček. Logo Bayer a Bayer kříž jsou obchodní značky ve vlastnictví společnosti Bayer.