Royal Canin Maxi Adult 5+ 15 kg

Royal Canin Maxi Adult 5+ 15 kg

Royal Canin Maxi Adult 5+ je kompletní superprémiové krmivo pro dospělé psy (nad 5 let) velkých plemen (26-44 kg).

Dostupnost: Do 7 dnů
1 450 Kč1 294,64 Kč bez DPH

Popis produktu

Kolem 5. roku se mohou u vašeho psa projevit první známky stárnutí. Je důležité vědět, že v každém období potřebuje váš pes vyváženou stravu, která podporuje jeho zdraví. Krmivo je vytvořeno tak, aby uspokojovalo veškeré nutriční potřeby psa ve středním věku. Tito psi jsou náchylní k tloustnutí, a proto je velmi důležité věnovat pozornost jejich dennímu příjmu potravy a zabraňovat přejídání. Granule obsahují vyváženou směs velmi kvalitních bílkovin a vlákniny, takže váš pes dostává přesně to, co potřebuje, aby si udržel zdravou váhu a měl dobré zažívání. Krmivo podporuje kosti, vazy a klouby, aby unesl svou váhu a mohl zůstat aktivní. Upravený obsah živin a exkluzivní komplex antioxidantů pomáhá neutralizovat volné radikály, a váš pes si tak udržuje svou vitalitu a zdravý metabolismus.

 

Složení

Dehydratované drůbeží maso, rýže, živočišné tuky, pšenice, pšeničná mouka, kukuřičná mouka, izolát rostlinného proteinu (L. I. P. protein vybraný díky své vysoké stravitelnosti), hydrolyzované živočišné proteiny, kukuřičný lepek, kukuřice, rostlinná vláknina, řepné řízky, rybí olej, sójový olej, kvasnice, minerály, slupky a semena psyllia, fruktooligosacharidy, olej z brutnáku lékařského, výtažek z měsíčku lékařského (zdroj luteinu), hydrolyzovaní korýši (zdroj glukosaminu), hydrolyzované chrupavky (zdroj chondroitinu).

Doplňkové látky (na 1 kg)

Nutriční doplňkové látky: vitamín A: 22500 IU, vitamín D3: 1000 IU, E1 (železo): 41 mg, E2 (jód): 4.1 mg, E4 (měď): 13 mg, E5 (mangan): 53 mg, E6 (zinek): 132 mg, E8 (selen): 0.09 mg. Technologické doplňkové látky: klinoptilolit sedimentárního původu: 10 g. Senzorické doplňkové látky: výtažek z čaje (zdroj polyfenolů): 150 mg. Konzervanty: antioxidanty.