Royal Canin Medium Adult 4 kg

Royal Canin Medium Adult 4 kg

Royal Canin Medium Adult je kompletní superprémiové krmivo pro dospělé psy (od 12 měsíců do 7 let věku) středních plemen (11 - 25 kg váhy v dospělosti).

Dostupnost: Do 7 dnů
499 Kč445,54 Kč bez DPH

Popis produktu

Ve 12 měsících váš střední pes dospívá a dorůstá a je nezbytné, aby mu strava poskytovala ty správné živiny ve správném poměru a udržovala tak jeho dobré zdraví a aktivní styl života. Složení krmiva je vytvořeno tak, aby uspokojovalo veškeré nutriční potřeby vašeho středně velkého psa. Obsahuje exkluzivní komplex antioxidantů i živiny jako jsou mannanoligosacharidy, které podporují jeho přirozenou obranyschopnost. Velmi kvalitní bílkoviny a vyvážený obsah vlákniny zajišťují optimální stravitelnost, díky které může váš pes efektivně absorbovat živiny. Granule jsou navíc obohaceny o omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA, které udržují kůži a srst vašeho psa zdravé. Unikátní rovnováha vitamínů a minerálů v krmivu i jeho energetický obsah odpovídá specifickým potřebám středně velkých psů.

Složení

Dehydratované drůbeží maso, kukuřičná mouka, kukuřice, pšeničná mouka, živočišné tuky, dehydratované vepřové maso, pšenice, hydrolyzované živočišné proteiny, řepné řízky, rybí olej, minerály, sójový olej, kvasnice, hydrolyzované kvasnice (zdroj mannooligosacharidů - 0.05 %).

Doplňkové látky (na 1 kg)

Nutriční doplňkové látky: vitamín A: 12500 IU, vitamín D3: 800 IU, E1 (železo): 43 mg, E2 (jód): 4.3 mg, E4 (měď): 13 mg, E5 (mangan): 55 mg, E6 (zinek): 133 mg, E8 (selen): 0.11 mg. Konzervanty: antioxidanty.