Láska 05 Péče o oči  30 ml

Láska 05 Péče o oči 30 ml

POPIS PRODUKTU Směs rostlinných hydrolátů pro péči o oční okolí. Velmi jemným způsobem čistí, hydratuje a napomáhá regeneraci kožních buněk a zhojení rozcitlivělých míst. Veterinární přípravek pro zvířata v zájmovém chovu.

Dostupnost: Skladem 1 ks
285 Kč235,54 Kč bez DPH

ZPŮSOB POUŽITÍ

Naneste hydrolátovou směs na tampon nebo velmi jemnou látku a jemně otírejte okolí očí, můžete velmi jemně otřít i okolí slzného kanálku a vytřít koutek. Pokud se směs dostane do oka, nijak to nevadí. Přípravek můžete použít i pro očištění a při péči o další citlivá místa na těle například kožní záhyby. Nedráždí sliznice.

UPOZORNĚNÍ

Určeno pro psy, kočky a další zvířata v zájmovém chovu. Neobsahuje alkohol. Přípravek nenahrazuje veterinární péči. Přípravek není náhradou za veterinární léčiva, nejedná se o léčivo.

Doba použitelnosti: 1 rok od data výroby.

Číslo schválení: 063-19/C


TIP

Jak ošetřit oční okolí při nadměrném výtoku slz a jejich usazování na chlupech? Každý den zaschlý ospalek rozmáčejte odličovacím tamponkem s přípravkem LÁSKA 05 Péče o oči. A k tomu 2x týdně, nebo podle potřeby, očištěné chlupy ošetřete kapkou mandlového oleje, který si rozetřete mezi prsty a vmasírujte do chlupů. Tento malý fígl zajistí, že slza bude po chlupech stékat, nezoxiduje a nebude docházet k pigmentové změně na zatěžovaných chlupech. Nově narostlá srst již bude bez poškození.

SLOŽENÍ

Aqua, Matricaria recutita hydrosol, Centaurea cyanus hydrosol.

HEŘMÁNEK LÉKAŘSKÝ

Heřmánek pravý (Matricaria chamomilla, synonymum Matricaria recutita), také heřmánek lékařský, je jednoletá nebo ozimá léčivá rostlina z čeledi hvězdnicovitých. Hojně se využívá v kosmetice a léčitelství, v aromaterapii i homeopatii. Je to jedna z nejoblíbenějších a velmi dlouho známých léčivých bylin s prakticky univerzálním účinkem.

Především působí protizánětlivě a podporuje hojení. Jedná se také o výkonné antihistaminikum, takže ulevuje při alergiích a kožních potížích. Dále však poskytuje mnoho dalších prospěšných účinků. Jedná se také o výkonný relaxant.